Αισθητικό Μόνιμο Μακιγιάζ

 

 

 

Τι είναι το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ ή αλλιώς, Permanent Makeup (PMU) ;

Το Permanent Makeup (PMU) είναι μια τεχνική βελτίωσης ή ενίσχυσης των χαρακτηριστικών του προσώπου με εισχώρηση απολύτως ασφαλών μικροχρωστικών ουσιών στις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος.

 

Διακρίνεται από την διακοσμητική μέθοδο δερματοστιξίας (τατουάζ) λόγω των διαφορετικών μηχανημάτων, των διαφορετικών χρωστικών και της διάρκειάς του.

 

 

 

Πόσο διαρκεί;

Το PMU διαρκεί μέχρι 3 έτη και συστήνεται η ανανέωση του. 

 

Για την Ελλάδα αποτελεί μια συνεχώς αυξανόμενη πρακτική ενώ σε άλλες χώρες αποτελεί βασικό και απαραίτητο συμπλήρωμα της ομορφιάς.

 

Celebrities από όλο τον κόσμο το επιλέγουν ώστε να είναι περιποιημένες και όμορφες όλη την ημέρα.

 

Γυναίκες κάθε ηλικίας μπορούν να υιοθετήσουν τις τεχνικές του permanent makeup, είτε για να τονίσουν είτε για να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

 

Το PMU μειώνει τον χρόνο που χρειάζεται η σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα για το μακιγιάζ της, προσφέροντας της σταθερή, φυσική, αψεγάδιαστη ομορφιά όλο το 24ωρο.

 

Το PMU χαρίζει κατ' αυτόν τον τρόπο αυτοπεποίθηση και βελτιώνει την ψυχολογία των γυναικών.

 

Το Μηχάνημα που χρησιμοποιούμε :


Το Long-Time-Liner πρόκειται για μια σύγχρονη συσκευή, με την εγγύηση της γερμανικής τεχνολογίας, δίνει την μέγιστη ακρίβεια και έχει βραβευτεί συνεχόμενα σε διεθνή Beauty Fora. 

Τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά είναι :

  • Αυτοματοποιημένο
  •  Αθόρυβο
  • Αναίμακτο
  • Η συσκευή χειρός (handpiece) από χειρουργικό ατσάλι αποστειρώνεται σε κλίβανο. 
  •  Βελόνα από χειρουργικό ατσάλι, υποαλλεργική, σχεδόν ατραυματική, προσφέρει ασφάλεια, ακρίβεια, άριστο αποτέλεσμα ! 

 

Οι χρωστικές που χρησιμοποιούμε  :

Μετά από ενδελεχή έρευνα και λαμβάνοντας υπόψη μου όλες τις παραμέτρους ασφαλείας, αισθητικού αποτελέσματος και διαρκείας, κατέληξα σε συγκεκριμένες Ευρωπαϊκές εταιρείες (Ελβετία, Ολλανδία, Γερμανία), οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές, όπως αυτές ορίζονται από τους αρμόδιους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς. 

  • Συνοπτικά, δεν περιέχουν συντηρητικά, NDLA, αλλεργιογόνες και καρκινογόνες ουσίες και είναι αποστειρωμένες με gamma radiation. 

 

Αψεγάδιαστη ομορφιά 24hours σε αυστηρά επιστημονική βάση !