(MP)2 DiamondPolar RF Skin Tightening και Body Contouring

 
 
 
 
 

Σύσφιξη Προσώπου και Σώματος με ταυτόχρονη χρήση πολυπολικής Ραδιοσυχνότητας RF και PEMF 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Η πατενταρισμένη τεχνολογία (MP)2 της Venus Concept συνδυάζει τη πολυπολική ραδιοσυχνότητα με τα παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, επιτρέποντας μας να πραγματοποιούμε άνετες, μη επεμβατικές θεραπείες για τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου και του σώματος, τη σύσφιξη του δέρματος και τη λείανση των ρυτίδων.  
 
 
 
 
 
 

Τι είναι οι Ραδιοσυχνότητες ;

Οι ραδιοσυχνότητες εκπέμπουν θερμότητα στους εν τω βάθει ιστούς με σκοπό να διεγείρουν τους ινοβλάστες του χορίου και να προκαλέσουν αυξημένη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλο τον κόσμο γιατί είναι μια αποτελεσματική, μη επεμβατική, αναίμακτη μέθοδος αναζωογόνησης του δέρματος.

 

Είναι όλες οι συσκευές Ραδιοσυχνοτήτων ίδιες ;

Δεν είναι οι συσκευές ραδιοσυχνοτήτων ίδιες. Η διαφοροποίηση τους είναι οι πόλοι που διαθέτουν.  

Διαχωρίζονται σε μονοπολική, διπολική και πολυπολική. 
Η μονοπολική ραδιοσυχνότητα διαθέτει ένα μόνο ηλεκτρόδιο, με αποτέλεσμα να παράγει θερμότητα αλλά να χρησιμοποιεί λιγότερο ηλεκτρική ενέργεια κι έτσι διεισδύει πιο επιφανειακά. 
Η διπολική ραδιοσυχνότητα παράγει περισσότερο ηλεκτρισμό χάρη στους δυο πόλους και τα μικρορεύματα που δημιουργούνται, με αποτέλεσμα να διεισδύει βαθύτερα. είναι επίσης μια συχνή χρήση, ειδικά από οικιακούς χρήστες. 
Τέλος, στην πολυπολική, τα ραδιοκύμματα διεισδύουν βαθύτερα απ’ότι στις δυο προηγούμενες, γεγονός που τη κάνει ιδανική και για θεραπείες σώματος αφού φθάνει ως το λιπώδη ιστό. 
 
 

Ποιά συσκευή έχουμε επιλλέξει στο χώρο μας ;

Στο ιατρείο μας, έχουμε επιλέξει μια πρωτοποριακή συσκευή που συνδυάζει ταυτόχρονη χρήση πολυπολικής Ραδιοσυχνότητας (multipolar RF) και PEMF (παλμικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο). 
 
Η προηγμένη τεχνολογία του (MP)2 DiamondPolar Skin Tightening και Body Contouring της Venus Concept μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα άνετες, μη επεμβατικές θεραπείες, χαρίζοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
 
 

  Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της συσκευής μας ; 

 • Το σύστημα της πολυπολικής ραδιοσυχνότητας που διαθέτει, χρησιμοποιεί έναν πολύπλοκο αλγόριθμο για την παροχή ομοιογενούς ενέργειας και ογκομετρικής θέρμανσης σε πολλαπλά βάθη ιστών. Έτσι, 
 1. φτάνει βαθύτερα από τις συμβατικές συσκευές Ραδιοσυχνοτήτων
 2. μας επιτρέπει να συσσωρεύουμε γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια την επιθυμητή θεραπευτική θερμότητα
 3. διατηρούμε εύκολα την θεραπευτική θερμότητα καθ 'όλη τη διάρκεια της θεραπείας.
 •  Η επίδραση της πολυπολικής RF ενισχύεται από το PEMF (παλμικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο), έναν μη θερμικό μηχανισμό που εκπέμπεται μέσω των ηλεκτροδίων του εφαρμοστή.
 • Μέσω του συνεργιστικού (MP)2, το RF διεγείρει άμεσα τους ινοβλάστες, ενώ το PEMF προάγει την αγγειογένεση και επάγει τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών μέσω της απελευθέρωσης του αυξητικού παράγοντα FGF-2, με αποτέλεσμα αυξημένη σύνθεση κολλαγόνου. 
 • Η τεχνολογία Real Time Thermal Feedback μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε διαρκώς το προφίλ θερμοκρασίας του δέρματος σε πραγματικό χρόνο. 
 • Η Ραδιοσυχνότητα (MP)2 είναι απόλυτα ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος.
 • Οι θεραπείες σύσφιξης με τις ραδιοσυχνότητες πραγματοποιούνται καθόλο το έτος, δεν διακόπτωνται τους θερινούς μήνες.
 • Δεν έχει χρόνο ανάρρωσης, αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία ή τη βόλτα σας.
 • Είναι ανώδυνο, δεν απαιτείται χρήση τοπικής ή άλλης αναισθησίας. 
 • Είναι μη επεμβατική μέθοδος αναζωογόνησης, δεν απαιτεί χειρουργείο, νυστέρι ή φάρμακα.
 • Μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα και με άλλες κοσμητικές πράξεις προσώπου και σώματος που εφαρμόζουμε στο ιατρείο μας. Ενδεικτικά: Botox, μεσοθεραπεία, PRP, πήλινγκς, εμφυτεύματα υαλουρονικού, LED, nanofractional RF, IPL, Laser, πρεσσοθεραπεία, κρυολιπόλυση, κ.α
 
 

Τι αναμένουμε μετά τις θεραπείες με το (MP)2 ; 

Η τελευταίας τεχνολογίας συσκευή μας σε συνδυασμό με την άρτια επιστημονική μας κατάρτιση, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παράσχουμε υψηλού επιπέδου θεραπείες, που στόχο έχουν : 
 
 • την αναδιαμόρφωση του κολλαγόνου για τη σύσφιξη του δέρματος 
 • τη διαμόρφωση του οβάλ του προσώπου, του λαιμου και του ντεκολτέ 
 • τη λείανση των ρυτίδων
 • άμεση λάμψη και lifting effect
 • τη διαμόρφωση του σώματος  
 • τη μείωση της κυτταρίτιδας 
 • τη σύσφιξη των μπράτσων, κοιλιάς, μηρών, κνημών
 • τη δημιουργία νέων τριχοειδών για την ανανέωση της παροχής αίματος 
 
 

Πότε θα δω τα αποτελέσματα των θεραπειών με τις Ραδιοσυχνότητες;

Αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή υπάρχει ένα lifting effect και το δέρμα είναι αισθητά πιο σφριγηλό και λαμπερό. 

 

Τα ουσιαστικά αποτελέσματα των θεραπειών όμως φαίνονται μακροπρόθεσμα, καθώς η δράση της θεραπευτικής ραδιοσυχνότητας εξακολουθεί μέχρι και 6 μήνες μετά το πέρας των συνεδριών.