Λιπογλυπτική, Ανόρθωση & Σύσφιξη Venus Concept

Λιπογλυπτική, Ανόρθωση & Σύσφιξη Venus Concept

Στο ιατρείο μας, έχουμε επιλέξει μια πρωτοποριακή συσκευή που συνδυάζει ταυτόχρονη χρήση πολυπολικής Ραδιοσυχνότητας (multipolar RF) και PEMF (παλμικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο). Η προηγμένη τεχνολογία του (MP)2 DiamondPolar Skin Tightening και Body Contouring της Venus Concept μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα άνετες, μη επεμβατικές θεραπείες, χαρίζοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Κρυολιπόλυση - Λιπογλυπτική ICE SCULPTOR SYSTEM

Κρυολιπόλυση - Λιπογλυπτική ICE SCULPTOR SYSTEM

Τι είναι η Κρυολιπόλυση-Λιπογλυπτική; FDA Approved Είναι μια πρόσφατη, πολύ δημοφιλής σε όλο τον κόσμο μέθοδος ελάττωσης του τοπικού επιφανειακού λίπους, μέσω προγραμματισμένης και ελεγχόμενης ψύξης των λιποαποθηκών του ανθρώπινου σώματος (κοιλιά, ψωμάκια, κλπ). Αυτό επιτυγχάνεται με ειδικές συσκευές κρυολιπόλυσης. Στο ιατρείο μας στον Πειραιά,χρησιμοποιούμε μια πολύ δοκιμασμένη, ασφαλέστατη και πολύ αποτελεσματική συσκευή, το Ice Sculptor System. Ο χρόνος εφαρμογής σε κάθε περιοχή είναι 40-45 λεπτά
Μη Χειρουργική Λιπόλυση-Λιπογλυπτική

Μη Χειρουργική Λιπόλυση-Λιπογλυπτική

Η Aqualyx λιπόλυση αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο μόνιμης καταστροφής των λιποκυττάρων. Το Aqualyx είναι ένα ενέσιμο διάλυμα Δεσοξυχολαμινικού οξέος (το μόνο εγκεκριμένο C.E.), που εγχέεται με ειδική βελόνα (Lipo inject) με ένα ή δύο τρυπήματα στο λιπώδη ιστό. Διασπά τα λιποκύτταρα σε τριγλυκερίδια που μεταβολίζονται στο ήπαρ και νερό που αποβάλλεται από τους νεφρούς. Απαιτεί 3-5 θεραπείες ανά 3 εβδομάδες.
PDO Νήματα

PDO Νήματα

Μέσω της ένθεσης βιοαπορροφήσιμων νημάτων (υποδερμικά ), ξεκινάει η διαδικασία επούλωσης τραύματος και η αντίδραση τύπου ξένου σώματος, με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση των ινοβλαστών, την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και την αγγειογένεση.
Μεσοθεραπεία για Κυτταρίτιδα, Σύσφιξη, Λιπόλυση

Μεσοθεραπεία για Κυτταρίτιδα, Σύσφιξη, Λιπόλυση

Η μεσολιποθεραπεία είναι εναλλακτική λύση στην λιποαναρρόφηση και μακράν το πιο δημοφιλές είδος μεσοθεραπείας. Γίνεται με την ένεση φωσφατιδυλοχολίνης με ή χωρίς συνδυασμό άλλων ουσιών που επιτυγχάνουν την απώλεια βάρους, την απομάκρυνση εντοπισμένου λιπώδους ιστού και της κυτταρίτιδας. Απαιτούνται 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα ενός μήνα.
Μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα - Platelet Rich Plasma RICH PLASMA

Μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα - Platelet Rich Plasma RICH PLASMA

Μεσοθεραπεία με Dermapen

Μεσοθεραπεία με Dermapen

Το Dermapen είναι μια επαναστατική συσκευή microneedling (μικροβελονισμού) , που έχει ως στόχο να ενισχύσει, να ανορθώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα .
Eurodiet

Eurodiet

Η μέθοδος Eurodiet εξασφαλίζει την επαρκή διατροφική πρόσληψη και τον πλήρη εφοδιασμό του οργανισμού, χωρίς ελλείψεις ή/και υπέρβαση σε μακροθρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία ή απαραίτητα λιπαρά οξέα.

Λεμφική Αποσυμφόρηση-Πρεσσοθεραπεία-Αδυνάτισμα

Λεμφική Αποσυμφόρηση, Πρεσσοθεραπεία