Μη Χειρουργική Λιπόλυση-Λιπογλυπτική

 

 

Όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα της υπερβολικής ανάπτυξης λιπώδους ιστού σε συγκεκριμένες περιοχές του ανθρωπίνου σώματος όπως οι γλουτοί (ψωμάκια), μέση, κοιλιά, στομάχι, γοφοί , μπράτσα κ.α. ακόμα και σε κανονικού βάρους, κυρίως, γυναίκες. Ασύμμετρη τοπική εναπόθεση λίπους παρατηρείται επίσης σε ελαφρός υπέρβαρα άτομα.

 

Το τοπικό πάχος συνήθως είναι ανθεκτικό στη δίαιτα και τη σωματική άσκηση και αποτελεί πηγή στρες σε πολλά άτομα καθώς και αιτία ψυχογενών προβλημάτων (μείωση αυτοεκτίμησης-αυτοπεποίθησης-ανασφάλεια-σεξουαλική δυσλειτουργία).

 

Στο ιατρείο μου χρησιμοποιώ τη μέθοδο ενέσιμης λιπόλυσης Desobody, που αποτελεί την πιο σύγχρονη ενέσιμη μέθοδο μόνιμης καταστροφής των λιποκυττάρων. Το Aqualyx/Desobody  είναι ένα ενέσιμο διάλυμα Δεσοξυχολαμινικού οξέος (το μόνο εγκεκριμένο C.E.), που εγχέεται με ειδική βελόνα (Lipo inject) με ένα ή δύο τρυπήματα στο λιπώδη ιστό. Διασπά τα λιποκύτταρα σε τριγλυκερίδια που μεταβολίζονται στο ήπαρ και νερό που αποβάλλεται από τους νεφρούς. Απαιτεί 3-5 θεραπείες ανά 3 εβδομάδες.

 

  • Δεν προκαλεί ιστική νέκρωση.
  • Δεν απαιτεί νοσηλεία.
  • Το άτομο επιστρέφει άμεσα στην εργασία του.
  • Είναι ανώδυνη εφόσον το διάλυμα τοποθετείται σωστά μέσα στο λιπώδη ιστό.
  • Δεν έχει παρενέργειες πλην τοπικών, όπως όλα τα υποδόρια ενέσιμα, εκχυμώσεων , ελαφρύ πρήξιμο της περιοχής που υποχωρεί σε 5-6 ημέρες.

Μετά την εφαρμογή συνίσταται τοπικό μασάζ ή εφαρμογή υπερήχων για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

 

 

 

 

 

Για τη χώρα μας αποτελεί σχετικά νέα εφαρμογή αλλά το Aqualyx διατίθεται από το 2009 σε 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο με πάνω από 2.000.000 πωλήσεις.  

Η Μη Χειρουργική Λιπόλυση Aqualyx/Desobody είναι top θεραπεία για την εξάλειψη του τοπικού πάχους (ψωμάκια, γλουτοί, κοιλιά, κ.λπ.).
Απαιτούνται 3-5 θεραπείες ανά 1 μήνα.
 
Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και ορατά από την πρώτη κιόλας θεραπεία.
 
Με μία μόνο ένεση ανά περιοχή, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια επιτυγχάνεται η τοπική καταστροφή των λιποκυττάρων.
 
Δεν απαιτείται νοσηλεία, το άτομο επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του συνήθειες!